به گزارش سراج24: شهبازی وکیل حیدریفر پس از خروج از دادگاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این جلسه به دفاعیات مرتضوی اختصاص یافت. چرا که لوایح و اظهارات وی طولانی شد.
شهبازی در خصوص اعلام رضایت پدر جوادیفر و انصراف از شکایت نسبت به مرتضوی گفت: دلیل وی شخصی بود و رضایت خود را هم در دفتر دادگاه اعلام کرد.
وکیل حیدریفر افزود: جوادیفر کلا نسبت به شکایتش از مرتضوی اعلام رضایت کرد و احتمال دارد از جلسه بعدی در دادگاه شرکت نکند. اما شکایت وی از حداد و حیدریفر همچنان به قوت خود باقی است.
وی در خصوص شهودی که حیدریفر به دادگاه معرفی کرده بود، گفت: دادگاه با شهود موکل من موافقت نکرده و همچنین نوبت دفاعیات حداد هم نرسیده است.
شهبازی در خصوص بحث معاونت در قتل گفت: خانواده کامرانی و روحالامینی هم به دلیل معاونت در قتل از مرتضوی شکایت کردند اما فقط پدر جوادیفر در دادگاه امروز صراحتا نسبت به این موضوع اعلام رضایت کرد.



